Hiszek benne, nagyon jó módszer. És még élvezem is a tanulást!Ismerősünk kifejlesztett egy módszert talán már több mint 20 éve.

Én most az angolt kezdtem el intenzíven tanulni. Ez az anyag 12 leckéből áll, én most a negyediknél tartok, szóval a nagyja még hátra van. Meg lehet csinálni vele a középfokút, és vannak olyanok, akik 10 hét alatt ledarálják a 12 leckét és leteszik a középfokút. De nem is a középfokú a lényeg számomra, hanem hogy meg tudjak szólalni, és folyamatosan tudjak beszélni.

Sajnos nekem nem fog ennyire az agyam, meg lusta is voltam az elmúlt hónapokban, így a harmadik leckével elszöszöltem jópár hetet. De az utóbbi időben megint lelkes lettem, és ha valóban ki akarok menni Angliába, akkor bizony neki kell feküdnöm, és meg kell csinálnom. Nagyon hiszek ebben, tényleg jó anyag. Persze hit nélkül nem is szabad elkezdeni.
Aztán vannak kételkedők is, akik nem hisznek ebben, kevésnek tartják, dehát én egyelőre kitartok emellett, és végig akarom csinálni. Aztán majd elválik. Ha végzek a 12 leckével, akkor úgyis kiderül hogy meg tudok-e szólalni, vagy sem.
Fontos követelmény, hogy ezt az anyagot legalább 96%-ra kell tudni oda-vissza, hiba nélkül. De inkább a 100% az ideális szint. Szóval fel van adva a lecke.

Én meg most megyek vissza, és tanulok tovább.

Éljen az általános és a folyamatos jelen idő! :)